Nämä ehdot voivat muuttua

Pidätämme oikeuden päivittää tai muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Käyttämällä shop.company.com- ja shop.beetlebug.com.sg -palvelua tällaisen muutoksen seurauksena olette sitoutunut noudattamaan ehtojen ja ehtojen muutoksia. Tästä syystä kehotamme sinua tarkistamaan nämä ehdot aina, kun käytät tätä verkkosivustoa.

Vastuunrajoitus

Yhtiö Pte Ltd ei ole vastuussa mistään vahingoista tai tietokoneen, tietoliikennelaitteiden tai muun omaisuuden aiheuttamista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet tai jotka johtuvat saatavuudesta, käytöstä tai selaamisesta Tämän verkkosivuston tai lataamasi materiaalin, tämän sivuston kautta. IN Missään tapauksessa COMPANY Private Limited NOR NIIDEN JOHTAJAT, työntekijät, osakkeenomistajat, Kumppanijäseniä, SEURAAJIA, VALTUUTETTUJA, jälleenmyyjätoimintoja NOR minkään osapuolen luomista, tuotantoa tai LÄHETTÄMISEEN VERKKOSIVUSTOA VASTUUSSA Kuka tahansa osapuoli epäsuorat, RANGAISTAVISTA, VAHINGONKORVAUSVELVOLLISUUDEN (KUTEN RAJOITUKSETTA aiheutuviin lukuihin MENETETYISTÄ VOITOISTA, menetetyistä tiedoista tai LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMINEN) JOHTUVAT KÄYTÖSTÄ, KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ TAI käytön seurauksiin tälle sivustolle KAIKKI VERKKOSIVUSTOT LIITTYVÄT tälle sivustolle tai materiaaleihin, tiedon tai palvelun SISÄLTÄMÄ joltakin tällaisia ​​sivustoja, PERUSTUUKO TAKUUSEEN, SOPIMUKSEEN, RIKKOMUKSEEN TAI MUUHUN LAKITEORIAAN JA TAI EI ILMOITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN. VASTUUN VASTAAVAT RAJOITUKSET EIVÄT KÄYTTÄÄ LAINSÄÄDÄNNÖN SALLIMISSA. KATSO MYÖS LAKIEN SÄÄNNÖKSIÄ SÄÄNTÖÄ KOSKEVAT SUOSITUKSET.

TÄMÄN SIVUSTON TAI SISÄLLÖN SISÄLTÄMÄN ONGELMAN TAPAUKSESSA HYVÄKSYTE, ETTÄ SINULLE VAIHTO ON KIISTETÄÄN TÄMÄN SIVUSTON. JOS kaikista ongelmista, jotka tuotteita tai palveluita olet ostanut tai sen kautta tälle sivustolle ETTÄ käyttäjän saama, MAHDOLLINEN valmistajalta sellaisia ​​tuotteita tai Tällaisten palvelujen, IN mukaisella tavalla vahvistetaan valmistajan tai TOIMITTAJAN TAKUUT TAI PALAUTTAA TAKAISIN TUOTTEESEEN TAI PALVELUISIIN KORVAAMISTA JA PALAUTTAMISESTA TÄMÄN WEB-SIVUSTON KÄYNNISTÄ OLEVIEN PALAUTUS- JA PALAUTUSPOLITIIKAN MUKAISESTI. Tämä sivusto saattaa sisältää epätarkkuuksia, virheitä tai kirjoitusvirheitä. CharlesKeith.com ei takaa, että sisältö on keskeytymätön tai virheetön.

Tekijänoikeus ja tavaramerkki

Jollei toisin mainita, tämän sivuston materiaali, mukaan lukien tekstiä, kuvia, kuvituksia, ohjelmistoja, äänileikkeitä, videoleikkeitä ja animaatiotiedostoja, mutta ei niihin rajoittuen, on Yhtiön yksityisen yhtiön tekijänoikeuksien ja tavaramerkkioikeuksien alainen. Näin ollen tämän verkkosivuston materiaalia ei saa kopioida, jäljentää, muokata, lähettää, välittää, jakaa kokonaan tai osittain missään muodossa ilman The Company Private Limitedin kirjallista lupaa. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tuotteet, sisältö ja tekniset tiedot

Kaikkien tämän sivuston kuvaamia tai kuvattuja tuotteita ja palveluita koskevat ominaisuudet, sisältö, spesifikaatiot, tuotteet ja hinnat voivat muuttua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Tietyt painot, toimenpiteet ja vastaavat kuvaukset ovat likimääräisiä ja ne on tarkoitettu vain mukavuutta varten. Teemme kaikki kohtuulliset ponnistelut, jotta pystymme näyttämään tarkasti tuotteidemme ominaisuuksia, mukaan lukien sovellettavat värit; Kuitenkin todellinen väri, jonka näet, riippuu tietokonejärjestelmästämme, emmekä voi taata, että tietokoneesi näyttävät tarkasti tällaiset värit. Tuotteiden tai palveluiden sisällyttäminen tällä verkkosivustolla tiettynä ajankohtana ei tarkoita tai takaa, että nämä tuotteet tai palvelut ovat saatavilla milloin tahansa. Teidän velvollisuutenne on varmistaa ja noudattaa kaikkia sovellettavia paikallisia, valtiollisia ja kansainvälisiä lakeja, jotka koskevat tämän sivuston ostamista, käyttöä ja myyntiä. Tilaamalla tilauksen oletetaan, että tilaamasi tuotteet käytetään vain laillisesti.

Toimitusrajoitukset

Kun tilaus on asetettu, se lähetetään ostajan nimeämään osoitteeseen niin kauan kuin kyseinen toimitusosoite täyttää tämän verkkosivuston lähetysrajoitukset. Kaikki tämän sivuston hankinnat tehdään lähetyssopimuksen perusteella. Tämän seurauksena tältä sivustolta ostettujen tavaroiden tappion ja tappion riski kulkee toimittaessasi tavaroita operaattorille. Sinä olet vastuussa mahdollisista vahingon kärsineistä ja / tai menetetyistä lähetyksistä.

Velvollisuudet ja verot

Olet vastuussa tulleista ja veroista Singaporen ulkopuolella. Kaikki ulkomaille saapuvat tavarat ovat tullivalvonnassa ja tullien ja verojen arvioinnissa kyseisen maan kansallisen lainsäädännön mukaisesti.