Raaka-aineet: puutavara

Jokaisen huonekalun valmistukseen käytetty puulevy on käsin valittu. Teemme yhteistyötä suoraan toimittajien kanssa, jotta pystyisimme valmistamaan ja toimittamaan premium-tuotteita meidän asiakkaille.

Mekaniikka: Puusepäntyö

Kaikki valmistamamme huonekalut on valmistettu mittatilauskena. Aikomuksemme on, että tuotteitamme kestävät koko eliniän. Me valitsemme sopivan liitoksen kappaleelle ja käytämme sekä käsi- että nykyaikaisia työkaluja, jotta työn saisimme tehtyä oikein.

Viimeistely: kestävyys

Viimeistelyssä huomiomme tuotteiden elinikää ja varmistamme, että tuotteet kestävät rasitusta pidemmänkin aikaa.

Filosofia

Työskentelemme suunnittelijoiden, arkkitehtien, urakoitsijoiden ja yksityisasiakkaiden kanssa, jotta voimme luomaan mukautettuja huonekaluja ja tuotteita asuin- ja liiketiloihin. Työskentelemme suoraan asiakkaiden kanssa auttaaksemme heitä suunnittelemaan ja rakentamaan huonekaluja tilaansa tarpeiden mukaan.

Koko matkamme puun kanssa ja suunnittelua ja luomista korostavat aina laatua ja yksinkertaisuutta. Olemme inspiroitu tehdä huolellisesti muotoilluista, ajattomista tuotteista merkityksellisempään elämäntyyliin. Tämä on visiomme, josta pidämme kiinni.